Hlavní obsah

Film Bony a klid 2 chystá stylovou premiéru

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do pražské Tipsport Areny je naplánována na 20. května premiéra volného pokračování „vekslácké balady“ Bony a klid 2. V podání živé kapely budou před halou znít hity dobové britské kapely Frankie Goes to Hollywood, přijdou veksláci, chybět by neměli příslušníci Veřejné bezpečnosti. Premiéra by měla být ve stylu osmdesátek.

Foto: Právo - Václav Jirsa

Režisér Vít Olmer

Článek

„Usiloval jsem o natočení pokračování dlouho, mezitím jsem o projekt přišel, film se postupně dostal do rukou asi pěti jiných režisérů - jako by byl prokletý. I z tohoto důvodu je to pro mě zázrak, že jsme dvojku nakonec natočili. A když jsme se před natáčením sešli my, stará parta, měli jsme skoro slzy v očích,“ říká režisér Vít Olmer.

Ten je tentokrát i autorem scénáře, který přivede zpět všechny známé postavy. Nové ztvární Jakub Prachař a Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová.

Děj vychází z toho, že se veksláci dostali z vězení díky amnestii. Svět kšeftů s valutami a bony, nelegálně směňovanými poukázkami do obchodů s jinak nedostupným západním zbožím, je sice pryč, ale způsobů, jak vydělat „rychlý prachy“, je pořád dost. Stačí vědět, jak na to...

Reklama

Výběr článků

Načítám