Hlavní obsah

Nova představila nové studio

Novinky, Stanislav Dvořák

Televize Nova zveřejnila fotografie nového studia, které divákům představí s novou grafikou a znělkami 23. března v Televizních novinách.

Foto: TV Nova

Moderátoři Ray Koranteng a Lucie Borhyová v novém studiu

Článek

”Srdcem moderního zpravodajského a publicistického studia je posuvný multimediální moderátorský stůl, který je možné přemístit okolo svislé osy až o 270°, a velmi jednoduše tak změnit jeho polohu vůči ostatním studiovým prvkům – velké zakřivené projekční stěně a interaktivní dotykové obrazovce. Scéna studia je tak připravená během několika minut pro vysílání odpoledních TN, hlavní zpravodajské relace TN, publicistických pořadů nebo pro zcela nové pořady,” popsala Anna Suchá z Novy.

Foto: TV Nova

Studio TV Nova

Čelní strana multimediálního moderátorského stolu, kde je projekční pole, umožňuje zobrazit název komentované reportáže nebo související vizuál.

Foto: TV Nova

Studio TV Nova

Foto: TV Nova

Markéta Fialová v novém studiu

Poprvé za svou existenci budou mít Televizní noviny i vlastní logo. Uvozuje každou relaci a je výchozím grafickým prvkem všech Televizních novin TV Nova.

Foto: TV Nova

Boční pohled na studio TV Nova

Foto: TV Nova

Staré studio Novy

V novém studiu budou využívány i nové prvky tzv. immerzivní grafiky, což umožňuje vytvořit v prostoru grafický trojrozměrný objekt, který oživí vysílání a plní i názornou funkci. Příkladem může být virtuální 3D pohár NHL postavený vedle sportovního moderátora, soška Oscara umístěná vedle moderátorů na multimediálním pultu nebo závodní okruh při přenosu F1.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám