Hlavní obsah

Anna K chystá k vydání záznam unplugged koncertu

Právo, Jaroslav Špulák

Zpěvačka Anna K vydá ještě v březnu na DVD i CD živé album nazvané Anna K poprvé akusticky. Jeho základem jsou dva vyprodané podzimní koncerty v pražském Divadle Hybernia, které byly součástí jejího vůbec prvního akustického turné.

Foto: RÁVO – Jan Handrejch

Anna K absolvobvala loni své vůbec první akustické koncertní turné.

Článek

DVD edici doplní záběry ze zákulisí, zkoušení, cest nebo rozhovory. Nahrávka bude k dostání také na jarním pokračování akustického turné, které začne 26. března v Třebíči a skončí 4. června v Náchodě.

„Neměla jsem v plánu akustický koncert natáčet. Hned od prvního vystoupení mi ale fanoušci začali posílat zprávy a emaily, abych je nahrála a vydala. A protože to neustávalo, řekla jsem si, proč ne,“ tvrdí Anna K.

Své první akustické turné zahájila zpěvačka loni v říjnu v Hranicích. Obsahovalo deset koncertů a vrcholem byla vystoupení v Praze. Na nich se Anna K objevila se svými britskými přáteli, kapelou StringerBessant, jinak též členy slavných britských Reef.

Tým kameramanů v čele s Martinem Linhartem nejenže zaznamenal koncerty v pražské Hybernii, ale cestoval s Annou K i do dalších měst.

Reklama

Výběr článků

Načítám