Hlavní obsah

Filmy Vlk z Wall Street či Špinavý trik nominovány na MTV Movie Award

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americké filmy Vlk z Wall Street a Špinavý trik mají nejvíce nominací (v obou případech osm) na MTV Movie Award. Tato méně prestižní filmová cena se uděluje vždy po Oscarech, obsahuje řadu žertovných kategorií a symbolizuje uzavření zimní sezóny plné cen.

Foto: Falcon

Christian Bale, Amy Adamsová a Bradley Cooper ve filmu Špinavý trik

Článek

Sedm nominací má komerční trhák The Hunger Games: Catching Fire a šest dostala výborná komedie s Jennifer Anistonovou Millerovi na tripu. Čtyři zbyly na otrokářské drama Dvanáct let v řetězech, komedii Zprávař 2, Klub poslední naděje a na výpravnou fantasy Hobit: Šmakova dračí poušť.

O titul film roku budou soutěžit snímky Dvanáct let v řetězech, Špinavý trik, Vlk z Wall Street, Hobit: Šmakova dračí poušť a The Hunger Games: Catching Fire. Za nejlepší ženský herecký výkon jsou nominované Amy Adamsová, Sandra Bullocková, Jennifer Lawrencová, Lupita Nyong'ová a Jennifer Anistonová. Za nejlepší mužský herecký výkon jsou to Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper, Chiwetel Ejiofor, Matthew McConaughey a Josh Hutcherson.

Nominace na film roku:

12 let v řetězech

Špinavý trik

Hobit: Šmakova dračí poušť

The Hunger Games: Catching Fire

Vlk z Wall Street

Spíše úsměvný charakter cen potvrzují kategorie jako „nejlepší scéna nahoře bez” (nominováni Leonardo Dicaprio, Jennifer Anistonová, Sam Claflin, Zac Efron a Chris Hemsworth) nebo „nejlepší filmový polibek” (nominováni Joseph Gordon-Levitt se Scarlett Johanssonovou za film Don Jon, Jennifer Lawrencová s Amy Adamsovou za Špinavý trik, James Franco, Ashley Bensonová a Vanessa Hudgensová za Spring Breakers, Shailene Woodleyová a Miles Teller za The Spectacular Now a Jennifer Anistonová, Emma Robertsová a Will Poulter za Millerovi na tripu). Ceny budou rozdány v Los Angeles 14. dubna v ranních hodinách středoevropského času. Moderovat bude Conan O'Brien.

Reklama

Výběr článků

Načítám