Hlavní obsah

Na Rock for People bude i Lucie

Novinky, Stanislav Dvořák

Festival Rock for People oslaví 3. až 5. července v Hradci Králové dvacet let existence a přivítá i legendární českou skupinu Lucie.

Foto: archív kapely

Lucie

Článek

Lucie má v hradeckém Festivalparku odehrát plnohodnotný celovečerní koncert v klasické sestavě David Koller, Robert Kodym, P.B.CH. a Michal Dvořák. Vystoupí pátého července a stane se vyvrcholením celého festivalu.

„Jsme rádi, že oslava na závěr našeho turné proběhne právě na Rock for People – festivalu, který za dvacet let své existence přivezl bezpočet zahraničních hvězd a díky tomu otevřel publiku, ale i českým hudebníkům dveře do hudebního světa,“ vzkázal Michal Dvořák.

Celé turné vypukne 26. května v Košicích (Steel Arena), 29. května se přesune do Bratislavy (Slovnaft Arena), 1. a 2. června do Ostravy (ČEZ Aréna) a 4. června a 5. června do Brna (Kajot Arena). Lucie bude mít také tři koncerty v Praze (O2 arena) – 10., 11. a 12. června – a jeden v Plzni 26. června.

Ze zahraničních hvězd festival potvrdil jména jako Chase & Status, Biffy Clyro, The Naked and Famous, Tom Odell, Asian Dub Foundation, Molotov Jukebox, The Afghan Whigs, We Came As Romans nebo Emmure.

Vstupenky je možné kupovat na jeden den (limitovaná edice 1000 ks v ceně 690 Kč, poté 3000 ks za 790 Kč) nebo na celý festival nyní za 1390 Kč, později za 1490 Kč. Více informací na www.rockforpeople.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám