Hlavní obsah

Fenomenální James Arthur zazpíval v Praze

Novinky, Jakub Herzán
Praha

V Pražském Lucerna Music baru se v rámci koncertní série Excelent Jukebox vůbec poprvé představil vítěz britské soutěže X-Factor James Arthur. Byla to pastva pro uši.

James Arthur v Praze

Článek

Koncert začal jako předskokan Adam Mišík, který předvedl velice slušné, ne-li skvělé vystoupení. Ve své červené kšiltovce se pěvecky prosadil. Asi největším překvapením byla závěrečná píseň od Bruna Marse When I Was Your Man, v níž se naplno projevila jeho pěvecká technika. Téměř každý byl překvapen, jak kvalitně tento song odzpíval.

james koncert

I když Mišík svou interpretací strhl publikum, nic se nevyrovnalo tomu, když na pódium začali vycházet členové Arthurovy kapely a nakonec sám James Arthur.

James Arhur byl favoritem v soutěži X-Factor již od samého začátku a je vidět, že oprávněně. Když na pódiu jako první zazněla skladba You’re Nobody Till Somebody Loves You, jeho fanouškovská základna začala doslova burácet.

Fanoušci moc dobře znají jeho skladby a slova jeho textů zněla z každého rohu sálu. I sám James Arthur vtipně podotkl, že je ženská část publika opravdu hlasitá a není se čemu divit – většinu sálu plnili teenageři. Řev byl přímo ohlušující.

james koncert

Vystoupení gradovalo a písně jako Impossible, Recovery, Lie Down, Roses či New Tattoo jen podtrhly fakt, že James Arhur se řadí k nejlepším zpěvákům na dnešní popové scéně.

Celé vystoupení také zpříjemnil fakt, že James slavil své 26. narozeniny, a tak ihned po druhém songu fanoušci zazpívali Jamesovi Happy B-Day. Na pódium přistálo několik plyšových hraček, a to zpěvák ještě netušil, že o několik desítek minut později přinesou kolegové z kapely dort. Kdybychom to celé měli shrnout, tak koncert i navzdory řevu, který se v sále rozléhal do všech stran, byl více než povedený. Další prý Arthur plánuje brzy.

Reklama

Výběr článků

Načítám