Hlavní obsah

Rita Ora nahraje písničku pro film Padesát odstínů šedi

Právo, Jaroslav Špulák

Britská zpěvačka Rita Ora nahraje píseň pro film, který vzniká na motivy knihy Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů šedi (2011) autorky E L Jamesové.

Foto: ČTK

Rita Ora by měla napsat k filmu jednu skladbu.

Článek

Třiadvacetiletá hudebnice, která se narodila v Prištině, bude v uvedeném snímku hrát. Záměr napsat pro něj písničku potvrdila při úterním předávání Brit Awards v Londýně.  

„Příběh filmu Padesát odstínů šedi a má hudba jsou odlišné, proto je představa o soundtracku velmi specifická,“ řekla zpěvačka, která by měla v nejbližších dnech vydat nový singl s názvem I Will Never Let You Down.

Z připravovaného filmu, který se před několika týdny začal natáčet, na veřejnost pronikly první fotky a tvůrci představili plakát k němu. V hlavní mužské roli se představí Jamie Dornan. Jeho ženský protějšek ztvární Dakota Johnsonová.

Ve vedlejších rolích si kromě Rity Ory zahrají Eloise Mumfordová, Marcia Gay Hardenová, Dylan Neal, Jennifer Ehledová, Max Martini nebo Victor Rasuk. Režisérkou je Sam Taylor-Johnsonová. Snímek by měl mít premiéru na Valentýna v roce 2015.

Reklama

Výběr článků

Načítám