Hlavní obsah

Nová alba: Kocáb a jeho rockoví přátelé, De La Tierra a Katy B

Právo, Jaroslav Špulák

Tři významná alba se derou tento týden na trh. Michael Kocáb přichází s mezinárodním projektem Aftershocks, rocková kapela De La Tierra má premiéru a Katy B vydává druhé album.

Článek

Kocáb, Proudfoot, Donati, Sheehan: Aftershocks

Foto: Warner Music

Nová alba

Michael Kocáb přitvrdil. K nahrání nového alba, které je rázným vstupem do oblasti moderního heavy metalu, si pozval kytaristu Glenna Proudfoota, s nímž hrál už ve skupině Pražský výběr II, a také světové hráče Virgila Donatiho a Billyho Sheehana. Vzniklo překvapivě mladistvé album, které ohromuje svou rockovou tvrdostí.

De La Tierra: De La Tierra

Foto: Warner Music

Nová alba

Andreas Kisser z brazilské Sepultury má novou kapelu. Sešli se v ní ještě zpěvák Andrés Gimenéz z formace A.N.I.M.A.L., baskytarista Sr. Flavio z Los Fabulosos Cadillacs a bubeník Alex Gonzáles z Mana. Latinskoamerická superskupina se na svém debutu pohybuje mezi trash a groove metalem, na nahrávce jsou i vlivy klasické metalu nebo doom metalu.

Katy B: Little Red

Foto: Sony Music

Nová alba

Druhé album britské zpěvačky Katy B přináší dvanáct skladeb, které jsou bouřlivým pohledem do její duše. Zvukem se blíží mainstreamu, přitom evidentně nehodlají ztratit kontakt s klubovou scénou. V textech je spousta osobních pohledů na život a prý i osobních příběhů.

Bombay Bicycle Club: So Long, See You Tomorrow

Foto: Universal Music

Nová alba

Mladá indie kapela z Velké Británie byla založena v roce 2006 v Londýně. Prezentuje se mixem indie poprocku s folkem. Momentálně je číslo 1 v prodejní hitparádě ve Velké Británii. Toto album je již její čtvrté.

Může se Vám hodit na Firmy.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám