Hlavní obsah

Lucie přidává další koncert v Ostravě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní velké turné skupiny Lucie po Česku a Slovensku se opět rozrostlo. V ostravské ČEZ Aréně vystoupí 1. června a přidá druhý koncert 2. června.

Foto: Lucie

Michal Dvořák z Lucie

Článek

„Většina vstupenek na koncerty je již prodána, a proto se skupina rozhodla přidat desátý koncert, a sice v ostravské ČEZ Aréně,” uvedli pořadatelé.

„Zájem o naše koncerty, především pak předprodej vstupenek předčil naše veškerá očekávání. Jsme potěšeni, že se i ostravským fanouškům představíme dvakrát. Přípravy koncertů jsou v plném proudu a my velmi intenzivně zkoušíme. Rádi bychom za sebou zanechali nevšední koncertní zážitek a již teď se nemůžeme dočkat konce května, kdy společně odstartujeme tuto, pro nás velmi důležitou sérii koncertů,” vzkázala Lucie.

Skupina Lucie vystoupí na šňůře v původní sestavě David Koller, Robert Kodym, P.B.Ch. a Michal Dvořák. Patří k nejvýznamnějším a současně komerčně nejúspěšnějším skupinám v českých dějinách, prodala celkově více než milión nosičů a zvítězila v kategoriích skupina dvacetiletí a album dvacetiletí na hudebních cenách Anděl.

Celé turné vypukne 26. května v Košicích (Steel Arena), 29. května se přesune do Bratislavy (Slovnaft Arena), 1. a 2. června do Ostravy (ČEZ Aréna) a 4. června a 5. června do Brna (Kajot Arena). Lucie bude mít také tři koncerty v Praze (O2 Aréna) – 10., 11. a 12. června – a jeden v Plzni 26. června.

Reklama

Výběr článků

Načítám