Hlavní obsah

Nová DVD: Líbánky, Láska na inzerát, Láska přes internet, Láska s výstrahou

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází film Líbánky Jana Hřebejka, který reprezentoval českou kinematografii na MFF Karlovy Vary. Blížící se Valentýn je příležitostí podívat se na filmy Láska na inzerát, Láska přes internet a Láska s výstrahou. A až té lásky bude dost, můžete si dát akční krimikomedii 2 zbraně.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 4. týden

Článek

Líbánky

Nová DVD

Tereza a Radim tvoří půvabný pár. Oba již prošli manželskou zkušeností a odnesli si z ní své šrámy. Tereza zklamané srdce, Radim dospívajícího syna. Jsou však odhodláni zkusit to znovu, jsou přesvědčeni, že tentokrát to vyjde. Jenže pak se na svatební hostině náhle objeví nezvaný host a vynese na světlo tajemství, která měla být zapomenuta.

Líbánky, ČR 2013, drama, 98 min., režie: Jan Hřebejk, hrají: Aňa Geislerová, Stanislav Majer, Kristýna Nováková-Fuitová, Jiří Černý, Jiří Šesták a další.

Láska na inzerát

Nová DVD

Pohledná učitelka v mateřské školce Sarah Nolanová je rozvedená, deprimovaná a bez vyhlídky na rande – až do okamžiku, kdy její podnikavá sestra umístí Sářin profil na webovou seznamku. Teď má Sarah spoustu schůzek s podivíny, fňukaly, zhýralci a slizouny - a s duchaplným stavitelem lodí Jakem.

Láska na inzerát, USA 2005, romantický, 94 min., režie: Gary David Goldberg, hrají: Diane Laneová, John Cusack, Elizabeth Perkinsová, Christopher Plummer a další.

Láska přes internet

Nová DVD

Romance o knihkupeckém magnátovi a majitelce malého dětského knihkupectví, kteří se anonymně setkají na internetu a zamilují, aniž by tušili, kdo je jejich protějšek.

Láska přes internet, USA 1998, romantická komedie, 115 min., režie: Nora Ephronová, hrají: Tom Hanks, Meg Ryanová, Katie Sagona, Greg Kinnear a další.

Láska s výstrahou

Nová DVD

Lucy Kelsonová je mladá právnička, která své dovednosti věnuje vyšším cílům. Věnuje se charitě a protestuje proti demolicím historických domů. Milionář George Wade, spolumajitel prosperující firmy zabývající se nemovitostmi, je naopak prohnilý světák. Stačí několik náhod a Lucy dostane nabídku pracovat pro George…

Láska s výstrahou, USA 2002, romantická komedie, 100 min., režie: Marc Lawrence, hrají: Sandra Bullocková, Hugh Grant, Alicia Wittová, Heather Burnsová a další.

2 zbraně

Nová DVD

Bobby Trench pracuje jako agent Národního úřadu pro kontrolu obchodu s drogami a Michael Stigman je důstojník americké námořní rozvědky. Když selže jejich pokus o proniknutí do mexického drogového kartelu, jejich nadřízení je ponechají napospas osudu. Teď, když se je všichni snaží dostat za mříže nebo pohřbít, se mohou spoléhat pouze jeden na druhého.

2 zbraně, USA 2013, akční krimikomedie, 105 min., režie: Baltasar Kormákur, hrají: Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton, Edward James Olmos, James Marsden, Bill Paxton a další.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám