Hlavní obsah

Přijede Lady Gaga. V Praze vystoupí 5. října

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Extravagantní americká zpěvačka, která si říká Lady Gaga, vystoupí 5. října v pražské O2 areně s programem nazvaným Artrave: The Artpop Ball.

Foto: PRÁVO – Milan Malíček

Lady Gaga

Článek

Lady Gaga, královna tanečního popu, jejíž bláznivé kostýmy často vyvolávají větší pozornost než zpěv, se do Česka vrátí po čtyřech letech.

Ve skutečnosti se jmenuje Stefani Joanne Angelina Germanotta a narodila se v New Yorku v roce 1986. Její přezdívka je inspirována písničkou Radio Gaga od

Queen.

Foto: Sony Music

Tony Bennett a Lady Gaga.

Už ve třinácti letech se pokusila napsat první písničku a pak vystupovala v menších klubech v New Yorku. V roce 2008 přišel velký komerční úspěch s deskou The Fame a Gaga se svou směskou elektroniky a diska objela svět. Následovaly desky Born This Way a Artpop.

„Byla jsem bavič už jako malá holka a jsem bavič i dnes,“ vzkazuje Lady Gaga, jejíž vystoupení v Praze bude nepochybně doprovázeno velkou vizuální show a různými výstřelky.

Vstupenky jsou v prodeji ve sběrnách Sazka v cenách 1390–2590 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám