Hlavní obsah

Borat chce s Johnnym Deppem spolupracovat na Alence

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komik Sacha Baron Cohen, legendární představitel Borata, a herec Johnny Depp k sobě mají blíže, než se zdá. Po snímku Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street projednávají možnost další spolupráce, tentokrát na druhém díle Alenky v říši divů.

Článek

Další díl by pravděpodobně šel do kin v roce 2016 a opět by v něm hráli Johnny Depp a nový miláček Hollywoodu, herečka Mia Wasikowská. Projekt je ale teprve v počátcích a ledacos se může změnit.

Foto: Warner Bros

Johnny Depp jako upír sedmdesátých let.

James Bobin (The Muppets) bude zřejmě sedět na režisérské stoličce. Slavný Tim Burton, který natočil první Alenku v říši divů (vynesla miliardu dolarů v celosvětových tržbách), se tentokrát nezúčastní.

Sacha Baron Cohen je spoluautorem a protagonistou komediálních hitů Borat, Bruno nebo Diktátor. Momentálně všude ve světě běží jeho nový film Zprávař 2, pokračování kultovní crazy komedie o namyšleném americkém moderátorovi ze sedmdesátých let - v Česku však v kinech vůbec nebyl uveden. Cohen pracuje také na filmu Grimsby, blíže neurčené parodii na filmy o tajných agentech.

Reklama

Výběr článků

Načítám