Hlavní obsah

George Michael nabídne po letech album

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský zpěvák George Michael nepatří k těm, kteří zaplavují trh novinkami každý rok. V březnu se chystá po pauze vydat desku Symphonica, vzpomínku na stejnojmenné turné, které nevynechalo ani Prahu.

Foto: Universal

George Michael na desce Symphonica

Článek

Symphonica se bude prodávat od 17. března v základní verzi, digitální verzi a deluxe edici ve formě vázané knihy (obsahuje tři skladby navíc). Lahůdkou bude verze audio Blu-Ray.

Nabídne mimo jiné symfonické coververze jako The First Time Ever I Saw Your Face od Ewana MacColla, Idol od Eltona Johna a Let Her Down Easy od Terence Trent D‘Arbyho. Nahrávka Praying For Time bude k bezplatnému stažené na stránkách www.georgemichael.com.

George Michael (vl. jménem Georgios Kyriacos Panayiotou) začínal v roce 1981 v popové skupině Wham!. Později se osamostatnil a přesedlal na svůj milovaný soul. Debutoval deskou Faith v roce 1987 a přinesl světu řadu skvělých hitů jako  Freedom 90, Jesus To A Child, Careless Whisper, Don't Let The Sun Go Down On Me, Outside, Fast Love, Too Funky a další.

Jeho úspěšná kariéra ale málem skončila, když dostal v roce 2011 zápal plic a bojoval o život. Jakmile se jeho stav o něco zlepšil, nedal na radu lékařů a hned začal pracovat, což se mu v roce 2012 vymstilo - zpěvák byl nucen zrušit turné, protože trpěl stavy úzkosti. Po určitou dobu byl dokonce hospitalizován v Austrálii.

Reklama

Výběr článků

Načítám