Hlavní obsah

Nová alba: Hentai Corporation, Triga C. K. Vocalu, Ondřej Smeykal

Právo, Jaroslav Špulák

Po vánočních svátcích trh s hudbou tradičně odpočívá, proto si připomeňme ještě několik nahrávek z konce loňského roku. Za povšimnutí stojí jak noví Hentai Corporation, tak Triga C. K. Vocalu nebo skladby pro didgeridoo Ondřeje Smeykala.

Článek

Hentai Corporation: The Spectre Of Corporatism: Starship Shaped Schnitzels From Planet Breadcrumbs Are Attacking A Giant Tree Monster Who Has A Vagina And Holds Hitler Hostage

Foto: archív kapely

Nová alba

Jedna z nejtalentovanějších českých skupin vydává konečně své debutové album. Přináší na něm barevnou a razantní muziku, evidentně inspirovanou silnými proudy hudební historie, ve které se ale neztrácí cit pro dravou melodii ani talent zpěváka Radka Škarohlída. Ostatně i jeho spoluhráči jsou rozhodnou součástí velice kvalitního alba.

Triga C.K. Vocalu: Sedmiranný blues

Foto: Indies Happy Trails

Nová alba

Trigu C. K. Vocalu, kterou tvoří zpěváci Michal Pleskot, Veronika Pospíšilová a Jiří Cerha, do pětice doplňují instrumentalisté. Jakub Klár je učitelem hry na flétnu, pianista Tomáš Stehlík je členem Jiří Holoubek Tria. Album Sedmiraný blues obsahuje 21 zhudebněných básní Barbary Ježkové.

Ondřej Smeykal: Singing Didgeridoo

Foto: archív Ondřeje Smeykala

Nová alba

Nejlepší český hráč na didgeridoo Ondřej Smeykal vydal těsně před vánočními svátky zbrusu nové album. Jsou na něm jeho kompozice pro didgeridoo zahrané neskonale procítěně i energicky, s přesahem k cestám do ezoterických sfér. Album lze zakoupit na internetových stránkách umělce.

Může se Vám hodit na Firmy.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám