Hlavní obsah

Lucie Šteflová z Něžných vln rozšířila řady filmových zrzek

Po Tatianě Pauhofové, Vice Kerekes nebo Anně Linhartové je tu další smyslná zrzka. Jmenuje se Lucie Šteflová, je jí osmnáct let a hraje jednu z hlavních ženských rolí v nové laskavé komedii Jiřího Vejdělka Něžné vlny o prvních láskách.

Trailer k filmu Něžné vlny - Šteflová

 
Článek

Na to, že filmy jsou teď poněkud „nazrzlé“, si Lucka rozhodně nestěžuje. „Je to pravda! Nějak se ty zrzky ve filmu rozmohly, přijde mi, že dříve jsme tolik obsazované nebyly. Je dobře, že máme víc prostoru. A snad to ještě chvíli vydrží!“ směje se okouzlující slečna.

V Něžných vlnách se náhodou potkala se svými spolužákem Robertem Cejnarem, který hraje její první lásku. „Pro Roberta to byla první větší role, vplul však do ní bez problémů. Hraní mu jde, myslím, že s ním měl začít mnohem dřív. Známe se už od základky, akorát on chodil o ročník níž. Tam jsme se nebavili, díky Něžným vlnám se teď ale zase vídáme a jsou z nás dobří kamarádi,“ popisuje Lucka.

Učí se svahilsky

Na natáčení měla Lucka k dispozici trenérku akvabel, která ji připravovala na náročné vodní kreace. „Akvabely mají kolíček, kterým si zacpávají nos. Já jsem si na něj tak zvykla, že ho teď potřebuji, i když jdu normálně plavat do bazénu. Snad si ho nezačnu za chvíli brát i do sprchy!“ směje se Lucie, známá ze seriálů Místo v životě, Vyprávěj nebo Život je ples.

Teď studuje diplomacii a mezinárodní vztahy a brzy bude maturovat. Pokud zrovna nepiluje studenou válku, sní o teplých krajinách. Konkrétně o Africe, kam by se ráda vydala pracovat s domorodými kmeny. I proto se učí svahilsky. „Jo, pořád toužím po dobrodružstvích, o kterých čtu v knížkách. Mám to teď docela nabité, maturita, tři filmy, ale kdyby to bylo jinak, tak bych se nudila,“ nestěžuje si.

Něžné vlny, které mají premiéru 9. ledna, pokládá za první projekt, u kterého jí nevadí na sebe koukat. „Vážně, svoje scény bych vždycky vystřihla. Tady je to ale jiné. Je to jemné, na diváka to netlačí, ale obsahuje to i trochu černého humoru, který mi je velmi blízký. Snad film lidi zklidní a vykouzlí jim úsměv,“ doufá sympatická dívka. Úsměv na tváři jí vykouzlil mladičký herec Honza Maršál, který hrál v Něžných vlnách mladého Vojtu. „Až budu stará a budu na zajíčky, tak si ho vezmu. Teď je v páté třídě, takže ještě musíme počkat,“ směje se.

Reklama

Výběr článků

Načítám