Hlavní obsah

Ruda z Ostravy: Fajny rok aj s usměvem na tvaři

Právo, Radmila Hrdinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruda z Ostravy měl dobrý rok. Ohlíží se za ním, vzpomíná na jeho nejzajímavější okamžiky a hledí rovněž do budoucna.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy

Článek

Rudo, jaký byl rok s třináctkou na konci?

Kurde, letos to jelo zase z kopce a furt sranda. Asi nejsilnějši zažitek bylo v dubnu u Krausa v jeho šou, jak jsme se společně natačeli na moju kamerku gopro jako pohlednicu pro facebukový fanoušky. Video sklidilo neskutečny ohlas a byla prča.

Kdo vás letos nejvíc vytočil a kdo potěšil?

Nejvic vytočili politici. Čim dal větši špina a hnus a mafie a koryta! Politika 2013 zaznamenala největši odraz hnusu naši společnosti tam nahoře. Smutne… A radost, kurde? Podařilo se nam pisni a videoklipem pro Adélku z Vlčnova vybrat už skoro přes 200 tisíc Kč. Adelka ma obrovsku radost a muže se dal lečit…

Co vás vedlo k tomu, že jste se na začátku roku zastal prezidenta Klause? Oplatil jste moderátorovi slovenského rádia jeho vtip.

Tuš puvodně jsme chtěli nachytat slovensky hrad a udělat odplatu, ale nakonec jsme volili raději nachytavku slovenskeho moderatora, a ta se povedla. A dokonce jsme byli prvni, kterym se to podařilo… Na Slovensku se o to pokoušeli asi tři roky a my to na Frekvenci 1 dali na prvni.

Být vtipný celý rok musí být únavné. Slavíte vůbec Silvestra?

Tuš je to dřina, ale mam vedle sebe fajny tym lidi, ktery mi v tom pomahaji, a to de pak lepe. Na Silvestra letos bude Ruda bavit cele Znojmo na Novem naměsti až do pulnoci. Ruda se tam vraci už podruhé, takže se moc těšim na svařaček z budky pod podiem.

V televizi Barrandov jste jedním z aktérů pořadu Vtip za stovku. Máte nějaký oblíbený vtip?

Ja mam rad všecky, a nejlepši sou ty kratke a o blondynkach anebo černe: „Miláčku, copak mi dáš letos k Vánocům?” „Napřesrok zlaté náušnice,” povídá sadista. „A letos dvě dírky na ně!”

Troufl byste si v televizi uvádět v prime time celý silvestrovský večer?

Dycky a hned – kurde, dejte mi čas a misto a jedu! Mužu prozradit, že přištiho Silvestra se planuje živak na Barrandově, bo Železny mi řekl, že Ruda a Vydra a Novotny budou na Silvestra bavit lidi vtipama a zadara. Na to se těšim.

Dáváte si novoroční předsevzetí?

Kurde, na 2014 sem si dal předsevzeti se zbavit špeku a panděra, kere mi narostlo jak sviňa. Chcu změnit total stravu a to beje těžke, bo nad svičkovou a vrabca nic nima. Ale ja to, kurde, dam a budu nejkrasnějši cyp v plisňakach. Fajny rok 2014 aj s usměvem na tvaři a nadhled vam přeje synek šikovny Ruda. Zduř! Politika 2013 zaznamenala největši odraz hnusu naši společnosti tam nahoře. Smutne…

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám