Hlavní obsah

Roman Šmucler se vrací do televize

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stomatolog Roman Šmucler, kterého proslavila televize Nova a pořad Tabu, se vrací na obrazovku. Začne v České televizi moderovat novou zábavnou show Nejchytřejší Čech. Bude se vysílat na jaře po pět sobotních večerů.

Foto: Česká televize

Roman Šmucler

Článek

„Předmětem soutěže o titul Nejchytřejší Čech a jeden milión korun nejsou znalosti ani talent, ale míra bystrosti a schopnost rychlého úsudku. Jde o velký test komplexní inteligence, kterého se může zúčastnit jednoduše každý,” sdělil o novém pořadu vedoucí projektu Aleš Ulm.

V lednu proběhnou v Praze, Brně, Ostravě a Plzni konkurzy, ze kterých vzejde čtyřiadvacet finalistů této show. Uvidíme v ní i herce Jiřího Havelku, bude hrát „pouličního vědce“. Má na příkladech mezi lidmi v terénu ukazovat, jak lze mozek někdy ošálit.

Pořad není původní. Vysílala ho v letech 2011 až 2012 německá ARD a letos se objevil i na obrazovce 1. programu britské BBC.

Reklama

Výběr článků

Načítám