Hlavní obsah

Ben Stiller: S hraním skončím

Novinky, Stanislav Dvořák

Slavný sedmačtyřicetiletý komik Ben Stiller uvažuje o konci herecké dráhy. Mnohem více ho baví režírovat a už pětkrát si to zkusil.

Foto: Reuters

Ben Stiller

Článek

„Nechci hrát Lincolna ve filmu Lincoln 2,” řekl herec magazínu The Hollywood Reporter.

”Jako režisér cítím mnohem větší svobodu. Existuje tolik různých druhů filmů, které můžu dělat a nejsou omezeny tím, kým jsem jako herec... Určitě bych se viděl jako režisér, vlastně cítím, že to přijde, jak budou role postupně ubývat. Tak bych chtěl skončit,“ dodal už v legraci.

Ben Stiller se proslavil jako vynikající komik ve filmech Zoolander, Cable Guy, Fotr je lotr, Vybíjená, Závist, Starsky & Hutch a Tropická bouře. Málo se ale ví, že třeba Zoolandera režíroval a na režisérskou stoličku zasedl také při natáčení Tropické bouře a naposledy u filmu Walter Mitty a jeho tajný život. Ten vypráví o nesmělém muži, který si celkem nudný život a práci fotoeditora v časopise zpestřuje sněním. Ve svých představách bojuje za lepší svět, trestá padouchy, zachraňuje pejsky z hořících domů a ochraňuje bezbranné ženy.

„Když jsem dělal Tropickou bouři, moje nejoblíbenější dny byly ty, kdy jsem nehrál, protože jsem prostě musel být za monitorem a pracovat s herci,“ dodal Ben Stiller.

Reklama

Výběr článků

Načítám