Hlavní obsah

Cirkus a hip-hop v Cirque Éloize

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soubor Cirque Éloize přijede do Prahy s představením iD 16. a 17. dubna. Show spojující cirkus, street dance a hip hop se odehraje v Kongresovém centru.

Foto: Cirque Éloize

Cirque Éloize

Článek

”Od svého založení v roce 1993 se společnost Cirque Éloize stala světovou jedničkou v oblasti současného cirkusového umění. Společnost se specializuje na tvorbu představení, která průkopnickým způsobem kombinují cirkusové umění s divadlem, tancem a hudbou. Na základě společné tvůrčí vize Cirque Éloize v poslední době spolupracuje s Cirque du Soleil,” uvedla agentura Live Nation.

Foto: Cirque Éloize

Cirque Éloize

V show iD vystupuje 15 akrobatů a umělců, má multimediální charakter a vychází z rocku, hip hopu i elektroniky.

Foto: Cirque Éloize

Cirque Éloize

Režisér Jeannot Painchaud uvedl: „Je pro nás velkým potěšením, že můžeme zcela poprvé přinést tento městský příběh plný barev, vášně a energie do Prahy. V souladu s firemní tradicí v iD opět kombinujeme různé formy umění - tentokrát městské urban tance – ze kterých se snažíme dostat energii a vyhraněnost pro akrobatická vystoupení. Teď si představte dva soupeřící gangy na stejném veřejném místě v centru města, které se snaží vyjádřit svou iDentitu a inDividualitu, a máte iD.”

Lístky budou v síti Ticketpro od 21. listopadu v 10 hod. v cenách 790–390 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám