Hlavní obsah

Seriál Jana Hřebejka V objetí přinese i odvážné erotické scény

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý končí natáčení třináctidílného seriálu V objetí, který pro HBO Europe režíruje Jan Hřebejk. Drama ze současnosti, kterým tato společnost pokračuje ve vlastní hrané tvorbě, vychází z izraelského formátu When Shall We Kiss. Realizace příběhů, zasazených do atraktivních pražských exteriérů (Karlův most, Vyšehrad, Tančící dům, Žofín), si vyžádala 67 natáčecích dnů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Aňa Geislerová ztvární jednu z hlavních postav.

Článek

"Scénář vyprávění, jehož dějovou osu tvoří tři vzájemně propletené milostné trojúhelníky, napsaly Iva Klestilová a Tereza Dusová. Hlavní postavy seriálu, který se nevyhýbá odvážným erotickým scénám, ztvárnili čeští a slovenští herci," uvedla mluvčí.

Citově nezakotvenou Šárku, která pracuje v reklamní agentuře, hraje Aňa Geislerová. Jejího osudového muže, výtvarníka Jakuba, si zahrál Jiří Havelka. Do role jeho vypočítavé milenky Markéty byla obsazena Lenka Krobotová. A právě mezi nimi se rozehrál první ze zmíněných trojúhelníků.

Dalšími klíčovými postavami jsou záletný majitel autosalonu v podání Hynka Čermáka a jeho frustrovaná manželka (Jitka Čvančarová). Do druhého milostného trojúhelníku vstoupí lesbické pouto mezi ní a masérkou Lindou (Jana Kolesárová).

V dalších rolích se objeví například Anna Polívková, Radek Holub, Jana Švandová a Jaromír Hanzlík. "Vyprávění o utajovaných citech, avantýrách i zrádných nevěrách zpestří kolem sedmdesáti vedlejších postav a početný kompars. Kameramanem třináctidílného seriálu, realizovaného ve výkonné produkci společnosti ETAMP Film, byl Asen Šopov," dodala Brožková.

Uvedení seriálu V objetí se na filmovém kanálu HBO plánuje na podzim roku 2014.

Reklama

Výběr článků

Načítám