Hlavní obsah

Lucie zahraje v O2 areně třikrát. Předprodej začíná ve čtvrtek

Novinky, Stanislav Dvořák

Ve čtvrtek bude zahájen předprodej vstupenek na třetí pražský koncert skupiny Lucie, který se uskuteční 12. června 2014 od 20:00 v O2 areně v Praze. Dva koncerty jsou téměř vyprodány.

Foto: Lucie

Michal Dvořák z Lucie

Článek

„Jedním slovem: paráda! Co víc k tomu dodat? Vždyť ještě žádný zahraniční ani český interpret neměl v O2 areně tři koncerty za sebou. Smekám klobouk před Lucií, je to něco mimořádného. Těší nás, že jsme u toho jako pořadatel pražských koncertů, kdy společně s kapelou píšeme historii O2 areny. Vůči našim návštěvníkům to beru jako jeden z dárků k oslavě 10. výročí otevření,“ řekl Robert Schaffer, ředitel společnosti Bestsport Arena, která je pořadatelem pražského koncertu.

„Možnost zahrát si v pražské O2 areně po tři večery za sebou je pro nás ohromná satisfakce za veškerou práci a úžasný vzkaz od fanoušků, že návrat Lucie i po tolika letech má smysl. Jsme nadšeni,” dodal management Lucie.

Vstupenky v cenách od 490 korun jsou v prodeji na terminálech Sazka od čtvrtka od 8.00. Rezervace možná na www.sazkaticket.cz.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám