Hlavní obsah

Robbie Williams přijede 26. dubna

Novinky, Stanislav Dvořák

Britský zpěvák Robbie Williams vystoupí 26. dubna 2014 v pražské O2 areně a přiveze novou swingovou desku.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Robbie Williams

Článek

Robbie Williams vyjíždí na evropské turné k desce Swing Both Ways a do Česka se vrátí po jedenácti letech.

Jeho novinka Swings Both Ways obsahuje sedm předělávek klasických swingových hitů a několik novinek, které napsal s dlouholetým přítelem Guyem Chambersem. Hostují v nich třeba Lily Allen, Michael Bublé, Kelly Clarkson nebo Olly Murse.

„V první řadě jsem chtěl udělat swingové album. Vždycky jsem věděl, že bych mohl udělat další, a myslím si, že teď je ten správný čas to udělat. Užívám si show-biz a užívám si můj život a moje chápání, kde jsem teď a že je třeba, abych koncertoval pokaždé, když vydám nahrávku. Album je tentokrát definitivní ódou období na této planetě, ke kterému jsem nikdy nebyl pozván a kterého jsem nikdy nebyl součástí. Ale chtěl jsem být a stále se cítím s ním velmi silně spojen,” uvedl Robbie.

„Plánoval jsem, že deska bude velmi podobná té poslední, a pak jsem si uvědomil, že to vlastně není to, co jsem chtěl. Je to jiné – nejedná se jen o převzaté skladby, měl jsem i nějaké písničky, které jsem chtěl, aby svět slyšel. Takže deska je velmi, velmi podobná té poslední a zároveň velmi odlišná a doufám, že díky ní se svět stane mým miláčkem a naopak!“ dodal.

Williams prodal více než šedesát miliónů alb a získal více cen Brit Awards než kterýkoliv jiný umělec (celkem 17). Šest z jeho alb se objevuje v první stovce nejprodávanějších desek v historii Velké Británie.

Vstupenky budou na terminálech Sazka k dispozici od 6. prosince 2013 v cenách 1790 - 2590 korun. Pro členy fanklubu začne předprodej už 4. prosince.

Reklama

Výběr článků

Načítám