Hlavní obsah

Přibudou Waltz a Pine. Šéfové na zabití se dočkají „dvojky“

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejvydařenějších amerických komedií poslední doby, Šéfové na zabití, se dočká pokračování. Herci Chris Pine a Christoph Waltz se v něm připojí k úspěšné sestavě - k Jasonu Batemanovi, Charliemu Dayovi, Jasonovi Sudeikisovi, Jennifer Anistonové, Jamie Foxxovi a Kevinu Spaceymu, oznámila společnost Warner Bros.

Článek

V prvním dílu Šéfů na zabití se spojila parta naštvaných kamarádů, aby naplánovala vraždy svých odporných nadřízených. Nesnesitelní psychopati, jako např. manažer v brilantním podání Kevina Spaceyho nebo sexuální predátorka v zubařské ordinaci Jennifer Anistonová, jim prostě nedávali jinou šanci. Jejich zkušenosti s vražděním však nebyly největší a plán se proměnil ve frašku.

Další díl natáčí v Los Angeles režisér Sean Anders. Své záporné role si zopakují Jennifer Anistonová i Kevin Spacey a v rolích nových soupeřů trojice kamarádů se objeví Chris Pine a Christoph Waltz.

Kamarádi se v druhém díle rozhodnou podnikat na vlastní triko, jenže prohnaný investor jim podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností.

Premiéra v českých kinech je plánovaná na 27. listopadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám