Hlavní obsah

StarDance: Kuchařová oslnila porotu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu ve 20:00 zahájila Česká televize další ročník taneční soutěže StarDance. Svým výkonem nejvíce oslnili Jan Onder a Taťána Kuchařová, kteří dostali 28 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Taťána Kuchařová a Jan Onder

Článek

„Hezký dobrý večer, scházíme se už u šesté řady StarDance,” zahájil pořad moderátor Marek Eben, kterého doprovázela kolegyně Tereza Kostková. V porotě zasedli Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Jan Révai a Radek Balaš.

Program zahájili rumbou Pavel Řezníček s Lucií Hunčárovou. Porota se neshodla na tom, zda má Řezníček přidat „na výrazu”. Podle Balaše Pavel netančí, ale má charizma. Chlopčík na něm našel mnoho technických nedostatků a zmínil nejistotu. Dostali celkem 19 bodů.

Annu Polívkovou s Michalem Kurtišem porota spíše chválila a celkově obdrželi 20 bodů - ty jsou však pouze orientační, rozhoduje hlasování diváků.

Imrich Bugár s Jitkou Šorfovou rumbou překvapili. „Tanec se dostává do úplně jiných dimenzí,” řekla Tatiana Drexler. Chlopčík zkritizoval, že se Bugár málo pohybuje a od poroty pak obdržel 19 bodů.

Matěj Ruppert a Alice Stodůlková se dočkali dobrého hodnocení poroty, ale 22 bodů na nejlepší pár večera nestačilo.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Anna Polívková a Michal Kurtiš

Foto: Petr Hloušek, Právo

Šárka Kašpárková a Jan Tománek

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jitka Šorfová a Imrich Bugár

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jitka Hosprová a Lukáš Bartuněk

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jitka Šorfová a Imrich Bugár

Foto: Petr Hloušek, Právo

Alice Stodůlková a Matěj Ruppert na zkoušce

Foto: Petr Hloušek, Právo

Taťána Kuchařová a Jan Onder

Foto: Petr Hloušek, Právo

Anna Polívková a Michal Kurtiš na zkoušce před natáčením

Tím se stali Taťána Kuchařová a Jan Onder s úctyhodnými 28 body. „Když se spojí krása s pílí a talentem, je se na co dívat,” poznamenal Révai.

Jitka Hosprová s Lukášem Bartuňkem u poroty moc neuspěli. Dostali dohromady 21 bodů. Chlopčík ocenil „neustálý kontakt”, ale dodal, že „nožky je třeba zrychlit”. Šárka Kašpárková s Janem Tománkem porotu evidentně zklamali. Získali jen 18 bodů. Balaš řekl, že by „uvítal trošku víc smyslnosti”, ale Révai uvedl, že mu tam smyslnost nechyběla.

Polívková zaujala minimalistickými šaty

Anna Polívková

Herečka se před prvním přenosem bála, že by se snad mohla zapomenout v tom stresu obléknout. Naštěstí se to nestalo, protože mohla během quickstepu předvést krásné střihově minimalistické šaty v áčkové linii poseté krystaly. Konec řasené sukně byl pak zdobený lemem s pštrosím peřím. Odstín jejího modelu barevně korespondoval s platinovou barvou jejích vlasů.

Taťána Kuchařová

Rumbu zatančila Miss World 2006 v mini šatech v barvě těla, jehož vršek byl zdobený štrasovou aplikací ve tvaru hvězdy. Sukně pak byla tvořena asymetricky seskládanými pruhy látky. Vizážisté bohužel nechali rozpuštěné vlasy, což působilo dost neupraveně.

Jitka Hosprová

Šaty violistky Jitky Hosprové úplně nezaujaly. Sukně tvořená volány jí zbytečně opticky přidávala na objemu.

Ondřej Brzobohatý a Eva Krejčířová se také moc pochval nedočkali. Chlopčík zkritizoval špatné držení těla, těžké nohy a nesourodost s partnerkou. Balaš jeho slova potvrdil. Nakonec dostali 24 bodů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám