Hlavní obsah

V pondělí lidé sledovali předání vyznamenání, v neděli Nova drtila Masaryka

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Prezident Miloš Zeman, předávající na Hradě v přímém přenosu státní vyznamenání, porazil, i když těsně, v pondělí večer ve sledovanosti zavedené seriály Novy a Primy.

Foto: Česká televize

Režisér Robert Sedláček a Martin Huba jako Masaryk

Článek

Slavnostní akt se Zemanem sledovalo 666 tis. diváků na ČT 1 a 223 tis. na zpravodajské stanici ČT 24, celkem vidělo předávání řádů 889 tis. televizních diváků.

Osvědčený seriál Primy Cesty domů shlédlo 888 tisíc lidí a seriál Gympl s (r)učením omezeným si na Nově nenechalo ujít 880 tisíc diváků.

Premiéru prvního dílu seriálu hraných dokumentů České století o klíčových událostech našich moderních dějin sledovalo v neděli večer na ČT jedničce 630 tisíc diváků.

Diváci dali přednost zábavě: seriálu Doktoři z Počátků (1,36 mil. diváků) na Nově a soutěži Česko Slovensko má talent na Primě (587 tis. lidí). Přízni se ale v neděli večer těšily Střepiny na Nově. Sledovanost 703 tis. diváků je vynesla na druhé místo sledovanosti televizního večera.

První díl Českého století se věnoval prvnímu prezidentovi Československa T. G. Masarykovi. Seriál zaplní celkem pět nedělních večerů.

Reklama

Výběr článků

Načítám