Hlavní obsah

Česká cena MTV pro Celeste Buckingham

Novinky, Stanislav Dvořák

V česko-slovenské kategorii cen MTV EMA uspěla zpěvačka Celeste Buckingham. To ji opravňuje k účasti v boji o prestižnější mezinárodní cenu.

Foto: Nova

Celeste Buckingham

Článek

Celeste zvítězila díky hlasům diváků česko-slovenské stanice MTV. Porazila Charlie Straight, Peter Bič Project, Bena Cristovaa a Ektora. V minulosti už titul získali Charlie Straight a Majk Spirit. Osmnáctiletá zpěvačka chce nyní spolupracovat s raperem Pitbullem.

„Kromě vítězství v této kategorii může Celeste získat v rámci cen MTV EMA´s další významný titul, a to nejlepší počin východní Evropy. Fanoušci jí mohou posílat hlasy přes portál www.mtvema.com do 31. října 2013. Stejné hlasování proběhne i v rámci regionů Severní Amerika, Latinská Amerika, Afrika/Indie, Korea/Japonsko, Austrálie/Nový Zéland a China/ Taiwan. Vítězové z těchto regionů se spolu utkají v závěrečném souboji o titul Worldwide Act,” vysvětlila PR koordinátorka Hana Holubová.

„V této chvíli je před námi další velká výzva, pokusit se obstát v mezinárodním hlasování Europe: East Cluster Finalist, a dostat tak možnost reprezentovat českou a slovenskou hudební scénu na MTV EMA v Amsterodamu,” dodal manažer zpěvačky Lumír Mati.

Reklama

Výběr článků

Načítám