Hlavní obsah

Scarlett Johanssonová pobláznila Tchaj-wan. Točí s Bessonem

Novinky, Stanislav Dvořák

Herečka Scarlett Johanssonová točí akční thriller Lucy na Tchaj-wanu s francouzským režisérem Lucem Bessonem. Toho prý rozčilují tchajwanská média, která kvůli hollywoodské krásce vnikají na místo natáčení a ruší.

Foto: Profimedia.cz

Scarlett Johanssonová na Tchaj-wanu

Článek

Podle tamních médií byla herečka viděna před hotelem v Tchaj-pej oděna v leopardí bundičce – točila scénu s mužem v kovbojském klobouku. Ve filmu je její postava donucena dělat drogového kurýra, neznámá droga jí ale nechtěně pronikne do těla a stane se z ní jakási superžena, která dokáže přijímat obrovské množství informací a necítí bolest ani stres.

Režiséra Bessona pozornost, kterou na Tchaj-wanu vzbudili, moc netěší. Podle tamní televize byl Besson strašně rozzlobený a přikázal zvýšit bezpečnostní opatření při natáčení.

Lucy je velkorozpočtový thriller, údajně největší hollywoodská produkce na ostrově od dob natáčení filmu Pí a jeho život Anga Leea. Jeden z jeho synů, Lee Chun, má v novém filmu roli, stejně jako Morgan Freeman, který ale ještě do země nedorazil. Natáčet se bude i v jedné z nejvyšších budov na světě, mrakodrapu Taipei 101, a půjde o letecké záběry i o interiér. Film má jít do kin v roce 2014.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám