Hlavní obsah

RECENZE: Paulova nakažlivá radost ze života

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S velkou energií hraje a zpívá na nové desce nazvané New Paul McCartney, kterému je neuvěřitelných jednasedmdesát let. Právě pro nakažlivou radost ze života a z hudby stojí jeho alba pořád za to.

Foto: Universal Music

Paul McCartney

Článek

Na šestnáctém sólovém albu žijící legenda spolupracovala s producenty Gilesem Martinem, Markem Ronsonem, Ethanem Johnsem a Paulem Epworthem. Britská kritika novinku obecně přijala velmi dobře.

New je pozitivní, občas zamilovaná deska, která nám připomíná, že nemáme pořád nadávat na poměry a užívat si muziku a život. McCartneyovský rukopis je evidentní, Paul stále umí optimistické melodie a hlas je v pořádku, takže jeho věrní fandové určitě nebudou zklamaní.

Pokud jde o zvuk, částečně se pokouší o experimenty, kromě skladby Appreciate ale jen o velmi umírněné. A hlavně to není podstatné. Desce by se nic nestalo, kdyby byla elektroniky zcela prostá, nicméně nový sound McCartneyho nezní zle.

Celkové hodnocení: 80 %

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám