Hlavní obsah

Dětinský Michael Jackson se velmi trápil tím, že ho někteří nemají rádi

Novinky, Stanislav Dvořák

Producent a muzikant Nile Rodgers popsal serveru Rolling Stone, čím se trápil zesnulý král popu Michael Jackson. Jeho slova potvrzují pohled dalších jeho spolupracovníků, kteří o Jacksonovi mluví jako o hodném naivním člověku, jenž žil trochu mimo realitu.

Článek

Při práci na albu HIStory Rodgerse překvapily Michaelovy dotazy na léčbu závislosti. Rodgers měl problémy s drogami a Jackson se ho začal vyptávat, jak to chodí na detoxu.

„Šokovalo mě, že se tak zajímal o drogovou odvykačku a tyhlety věci,“ podotkl Rodgers. Pak se zkusil podívat na svět jeho očima a došlo mu, jak strašně mu záleží na tom, jak ho veřejnost a média vnímají. Připadalo mu, že je svět proti němu.

Rodgers mu proto nabídl, aby ho navštívil v jeho domě. Vysvětloval mu, že lidé o něm nemůžou vždy mluvit jen dobře: „Jsme divní chlápci a děláme divné věci. Každý má právo nás kritizovat, brácho.“

„On byl slavný od dětství a znal jen život superhvězdy, znal jen lidi, kteří ho milovali. Když se najednou k němu chovali divně, nechápal to,“ domnívá se Rodgers.

Velmi podobně se nedávno vyjádřil i Jacksonův stylista Michael Bush. „Podívejte se, co mu lidi udělali. Vymýšleli si na něj věci a to mu hrozně ublížilo... Michael hodně dával, ale od lidí nic nedostával zpět. To bylo pro něj tvrdé. Já třeba pomáhám charitě a hodně od nich i dostávám. Ale někdy ti lidé nic nevracejí. To bylo pro něj těžké pochopit.“

Anketa

Myslíte si, že Jackson byl naivní dobrák, kterého jiní využívali?
Ano
83,1 %
Snad částečně
10,2 %
Ne
6,7 %
Celkem hlasovalo 1182 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám