Hlavní obsah

V lednu v Praze vystoupí Michael Bublé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmatřicetiletý kanadský zpěvák Michael Bublé, který ve své tvorbě mísí tradiční pop, jazz, soul a další styly, míří do České republiky. Vystoupí 24. ledna 2014 v pražské O2 areně.

Foto: Warwick Saint/Nu Coast

Michael Bublé vystoupí v Praze poprvé.

Článek

Vstupenky pro jeho nejvěrnější příznivce budou k dispozici od 3. října a pro veřejnost o den později. Nejlevnější lístky budou k dostání za 1290 korun, nejnáročnější diváci si budou moci pořídit za 3990 korun tzv. platinové vstupenky, v jejichž ceně bude zahrnuto rovněž občerstvení.

Michael Bublé prodal více než 45 miliónů alb. Přes dva milióny diváků navštívilo jeho poslední turné a zahájení jeho letošního To Be Loved Tour si v Londýně nenechalo ujít více než 170 tisíc lidí.

Před začátkem léta se totiž Bublé s albem To Be Loved rozjel do světa a sérii koncertů zahájil deseti vyprodanými vystoupeními v Londýně a pěti v Dublinu. Po probíhající sérii čtyřiceti vystoupení ve Spojených státech se počátkem nového roku do Evropy vrátí na další tři desítky koncertů.

Reklama

Výběr článků

Načítám