Hlavní obsah

Susan Boyleová chystá duet s Elvisem Presleym

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve světě pop music a nových technologií je dnes možné uskutečnit záměry, které byly před několika lety pouze snem. Jeden takový se momentálně realizuje a rozhodně patří k velmi zajímavým.

Foto: Sony Music

Susan Boyleová a Elvis Presley spojí své síly.

Článek

Pro potřeby příštího alba skotské zpěvačky Susan Boyleové, jež v roce 2009 ohromila v televizní soutěži Britain’s Got Talent, vznikne duet, který nazpívá s již zesnulým americkým zpěvákem Elvisem Presleym. Připomeňme, že skonal v srpnu roku 1977.

Boyleová a její tvůrčí tým totiž využijí oněch zmiňovaných možnosti současných technologií a nahrají koledu Oh Come All Ye Faithful, ve které budou vokály Presleyho. Využity k tomu budou archivní nahrávky z roku 1977, které po sobě „Král rock’n’rollu“ zanechal.

Foto: Sony Music

Americký zpěvák Elvis Presley.

Duet posléze vyjde na desce Home For Christmas, která by se měla na trhu objevit 25. listopadu. Susan Boyleová se nechala slyšet, že to bude další sen, který se jí v jejím životě splní.

„Když jsem vyrůstala, poslouchala jsem Elvise a zpívala si s ním. Udělat takové unikátní spojení ve vánoční písni je opravdu úžasné. Nikdy jsem si nemyslela, že to bude možné. Píseň je pro mého otce a také pro Elvise,“ vyjádřila se zpěvačka.

Připomeňme, že Boyleová dosud vydala čtyři studiová alba. Od roku 2009, kdy se její hvězda na hudební scéně objevila, tedy vydala každý rok jedno. Letos v této tradice bude pokračovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám