Hlavní obsah

Nejsledovanější televizní koncert světa chystá Bruno Mars, bude i v ČR

Novinky, Stanislav Dvořák

Jedna z nových popových hvězd, držitel Grammy Bruno Mars, vystoupí příští rok v tradičním hudebním bloku v přestávce největší americké sportovní události, tzv. Super Bowlu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Bruno Mars bude hlavní hvězdou na příštím Super Bowlu Video: Atlantic Records/Bruno Mars, Reuters

 
Článek

Vystoupení Bruno Marse a skupiny The Hooligans bylo ohlášeno fanouškům v televizním pořadu přenášeném z Times Square v New Yorku.

Zpívat na největším svátku amerického fotbalu je pro umělce obrovská čest a také potvrzením, že v pop music už něco znamená. Jedná se o nejsledovanější hudební událost v televizi, minulý rok se například na Beyoncé dívalo 110,5 miliónu lidí. Příští Super Bowl se koná 2. února 2014 na stadiónu MetLife v East Rutherfordu (New Jersey). V minulosti na zápase podobně vystupovali Bruce Springsteen, Prince či Madonna.

V Praze v listopadu

V pražské O2 areně vystoupí Bruno Mars 6. listopadu v rámci turné The Moonshine Jungle World, které začalo 22. června ve Washingtonu. Bruno Mars zatím vydal desky: Doo-Wops & Hooligans a Unorthodox Jukebox. Už první měla velký úspěch a časopis Rolling Stone ji vyhlásil debutovým pop albem roku. Bruno získal také Grammy a další ocenění.

Když loni vydal Unorthodox Jukebox, byl třináctkrát nominován na cenu Grammy. Prodal celkově přes 45 miliónů singlů a na YouTube viděla jeho klipy více než miliarda diváků. Tento bezesporu talentovaný mladík připadá mnohým jako dvojník mladého Michaela Jacksona. Inspiruje se jeho deskami a rovněž podobně vypadá.

Mars se narodil v Honolulu na Havaji. Jeho otec, hispánský perkusionista z Brooklynu, organizoval show ve stylu Las Vegas, ve které účinkovala celá rodina, včetně jeho matky, talentované zpěvačky. Čtyřletý Mars viděl, jak jeho rodina pro publikum na Waikiki Beach zpívá hity Motownu a napodobuje známé zpěváky. Krátce poté se malý Mars stal dokonalým napodobitelem Elvise Presleyho.

Reklama

Výběr článků

Načítám