Hlavní obsah

Nové knihy: Lustig, Stiefvaterová, Cornwell, Sandford i Wells

Právo, František Cinger

Nabídku zářijových novinek zahajujeme reedicí novely Arnošta Lustiga, souborem povídek na počest Raye Bradburyho i románem americké autorky Maggie Stiefvaterové. Navazuje na ni historický román Brita Bernarda Cornwella i detektivky amerických prozaiků Johna Sandforda, což je pseudonym Johna Campa, a roninovi Usagi Yojimbovi.

Článek

Arnošt Lustig:

Colette, dívka z Antverp

Nové knihy

V souvislosti s novým stejnojmenným filmem režiséra Milana Cieslara vychází opět novela o Colette Cohenové, devatenáctileté Židovce z Antverp, která se dostane z pekla osvětimské továrny na smrt s démantem pod jazykem. Příběh o lidskosti v nelidském prostředí.

Mladá fronta, 200 stran, 249 Kč

Sam Weller a Mort Castle:

Rej stínů

Nové knihy

Povídky k poctě Raye Bradburyho, jednoho z největších a nejimaginativnějších spisovatelů 20. století Raye Bradburyho, sestavili editoři a povídkáři, kteří vybrali příspěvky šestadvaceti uznávaných autorů jako Harlana Ellisona, Margaret Atwoodové či Kelly Linkové.

Plus, 424 stran, 399 Kč

Maggie Stiefvaterová:

Ve znamení štíra

Nové knihy

Strhující román s působivou tajemnou atmosférou na motivy skotské, irské a manské mytologie. Kolem báje o rychlých, nádherných, ale nebezpečných vodních koních se odehrává příběh dvou mladých lidí, o jejich vztahu a nelehkém dospívání.

Argo, přeložila Lucie Simerová, 368 stran, 348 Kč

Bernard Cornwell:

1356

Nové knihy

Skvělý hrdina a snaha získat prastarý meč s mýtickou mocí, o níž se spekuluje, že je ukrytá někde v blízkosti Poitier - Pomáhej vám Bůh a bojujte jako ďábli... Nový historický román s dobrodružným nábojem.

BB art, přeložil Jiří Beneš, 376 stran, 299 Kč

John Sandford:

Drsná země

Nové knihy

Vražda majitelky reklamní agentury zavede detektiva Virgila Flowerse na nepravděpodobné místo činu: do pokojného rekreačního střediska na severu Minnesoty. Počet podezřelých narůstá a Virgil musí odhalit dávná tajemství…

BB art, přeložil Radim Zetka, 304 stran, 249 Kč

Simpsonovi – Čarodějnický speciál:

Bžunda mrtvého muže

Nové knihy

Ať se již ponoříte do koblihového těsta nebo strašidelného města, čeká vás bohatá koleda v podobě komiksové kolekce, v níž nechybí pekelní potomci metající blesky, opice ohánějící se motorovou pilou, televize terorizující diváky i příšery z ledové tříště s limetkovou příchutí.

Crew, přeložil Petr Putna, 128 stran, 349 Kč

Scott Snyder, Rafael Albuquergue:

Americký upír 2

Nové knihy

Píše se rok 1936 a Amerika je čím dál modernější – jenže její Západ je divočejší než kdy předtím… A v komiksovém příběhu působí v hříšném městě Las Vegas za bílého dne nový druh upíra. Paličatý polda se snaží, aby v jeho městě stálo za to žít.

BB art, přeložil Viktor Janiš, 160 stran, 499 Kč

Stan Sakai:

Záblesky smrti

Nové knihy

Toulavý ronin Usagi Yojimbo ukončil své putování s chlapcem Jotarem a je opět sám. Jeho krátký odpočinek od nebezpečí však nepotrvá dlouho, protože ve feudálním Japonsku číhají dobrodružství na každém kroku.

Crew, přeložil Ľudovít Plata, 192 stran, 229 Kč

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám