Hlavní obsah

Lucie vyprodala O2 arenu, přidává další koncert

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rocková skupina Lucie už vyprodala pražskou O2 arenu na 10. června a chystá druhý koncert na stejném místě, který proběhne 11. června 2014.

Foto: Milan Malíček, Právo

Skupina Lucie

Článek

„Lucie vyprodala O2 arenu rychleji než zahraniční umělci, naposledy Pink, a proto takto rychle reagujeme a otevíráme další koncert na termín 11. června,” sdělil produkční Lucie Jakub Švejda. Lístky se mají prodávat od 8. srpna od 08:00.

Celé turné vypukne 26. května v Košicích (Steel Arena), 29. května se přesune do Bratislavy (Slovnaft Arena), 1. června do Ostravy (ČEZ Aréna), 4. června do Brna (Kajot Arena) a 10. června do Prahy (O2 arena).

V Ostravě a v Brně stojí lístky od 590 korun výše, do pražské O2 areny je pořídíte od 490 korun. Pražské lístky se prodávají v síti Sazka Ticket, další v síti Ticketpro a slovenské v síti Ticketportal.

V největších halách, jaké jsou v ČR i SR k dispozici, bude postaveno unikátní hydraulické pódium, které lidem umožní být v blízkém kontaktu se skupinou. Koncerty budou dvouhodinové.

Reklama

Výběr článků

Načítám