Hlavní obsah

Daniel Landa složí s Jazem Colemanem hudbu pro runovou akademii

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Daniel Landa, který v současné době vystupuje jako Žito 44, bude skládat s britským muzikantem a členem skupiny Killing Joke Jazem Colemanem hudbu pro runovou akademii, které je členem. Projekt je na začátku, jeho realizace se teprve chystá. Daniel Landa to potvrdil Právu a Novinkám.cz.

Foto: Žito 44

Jaz Coleman a Daniel Landa

Článek

„Možná budeme dělat i nějaké akce pro veřejnost, budou ale součástí runové akademie. Ta patří do velkého projektu, o kterém zatím nechci mluvit. Nelze ho totiž přiblížit ve třech větách,” řekl.

Zpěvák a hudebník, který nedávno prohlásil, že již nechce být součástí českého šoubyznysu, zatím netuší, jestli bude hudební výsledky své spolupráce s Colemanem vydávat na albu. Momentálně ale nabízí fanouškům na svém webu nové píničky, které jsou k poslechu zdarma.

„Píšu je, protože mě to baví. Nic za ně nechci a nebudu je vydávat na cédéčku. Kromě toho dělám to, co jsem řekl: věnuju se kejklím. Runová akademie je toho součástí,” vysvětlil Landa.

S Jazem Colemanem jej pojí letité přátelství. „To, na čem pracujeme, ale nebudou klasické písničky. Jde spíše o koučingovou hudbu, protože se mimo jiné v současné době věnuju koučingu,” dodal ještě Landa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám