Hlavní obsah

Do Prahy míří Eric Prydz festival

Právo, jaš

Švédský DJ a producent Eric Prydz vystoupí v sobotu 20. července v pražské Incheba Areně na Výstavišti. Připravovaný hudební festival nejenže ponese jeho jméno coby hlavního účinkujícího, ale hudebník se na něm bude podílet i jako dramaturg.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Autor skladby Pjanoo, jednoho z nejúspěšnějších hitů elektronické taneční scény vůbec, vyrazí letos z domovské Ameriky do Evropy na necelé dva měsíce, aby tam odehrál vystoupení na významných festivalech Tomorrowland, Exit Festival a Creamfields UK a také na Ibize.

„Eric Prydz si akce pečlivě vybírá, proto jsme nadšeni, že do svého kalendáře zařadil i Čechy. Tím spíš, že u nás hrál naposled před čtyřmi lety a podle slov svého managementu se tu zase několik dalších let neukáže,“ říká promotér Petr Dzingel, který Prydze do Čech přiváží.

Incheba Arena je podle pořadatelů prostor, jenž dá vyniknout vizuální i hudební stránce chystané show a navíc ochrání diváky před případnými rozmary počasí. Akce začne ve 20 hodin a kromě Prydze se na ní představí i Gregor Tresher, Jeremy Olander, Henrik B., Adrian Hour, česká dýdžejka Lucca a další.

Vstupenky nyní stojí 649 Kč, na místě pak 800 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám