Hlavní obsah

Pacific Rim: akční sci-fi řežba s obřími roboty

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Akční sci-fi oddechovka režiséra Guillerma Del Tora Pacific Rim: Útok na Zemi přijde do českých kin 11. července. Ukázky z filmu plného obřích robotů i s komentářem tvůrců přináší nově zveřejněné video.

Speciální video k filmu Pacific Rim - Útok na ZemiVideo: Warner Bros.

 
Článek

Ve filmu hrají například Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Rob Kazinsky a Max Martini, za kamerou stál Guillermo Navarro.

Pacific Rim: Útok na Zemi sleduje boj lidstva o přežití. Z moře se totiž vynoří obrovské příšery Kaiju a pustí se do války, která si vyžádá milióny životů. Pro boj s Kaiju byla vyvinuta speciální zbraň: masivní roboti zvaní Jaegers, kteří jsou simultánně ovládáni dvěma piloty, jejichž mozky jsou propojeny neurálním mostem. Jenže i tihle roboti se tváří v tvář nezničitelným Kaiju zdají být téměř bezmocní.

Foto: Warner Bros.

Robot z filmu Pacific Rim: Útok na Zemi

Lidé se obrátí k poslední naději - bývalému pilotovi (Charlie Hunnam) a nezkušenému nováčkovi (Rinko Kikuchi), kteří se dají dohromady, aby společně řídili slavného, nicméně zastaralého Jaegera.

Reklama

Výběr článků

Načítám