Hlavní obsah

Spice Girls pro facebookovou generaci se hlásí o slovo

Novinky, Stanislav Dvořák

Deska DNA je debutem dívčí čtveřice Little Mix. Na první pohled i poslech se zdá, že nejde o normální skupinu, ale projekt vyvinutý producentským stylem za jistým účelem – vytvořit nové Spice Girls.

Foto: Profimedia.cz

Little Mix

Článek

Kvarteto mladých dam (Perrie Edwardsová, Jesy Nelsonová, Leigh-Anne Pinnocková a Jade Thirlwallová) se proměnilo v Little Mix proto, aby vyhrály britskou televizní soutěž X Factor, což se jim také podařilo.

Krasavice se pak jaly pod křídly producenta Simona Cowella nahrávat první desku, která spatřila světlo světa a vstoupila do mezinárodní distribuce. A začalo se jim říkat nové Spice Girls.

Foto: Sony

Little Mix: DNA

Album DNA se po celou dobu snaží udržet intenzívní party náladu, k čemuž přispívají posílené basy a taneční rytmy. Jedná se o mainstreamové R vyladěné zkušenou rukou slavného producenta a není pochyb ani o tom, že čtveřice umí zpívat. Děvčatům by ale neškodilo trochu více osobitosti. Při poslechu DNA si určitě nemůžete říct „to jsem ještě nikdy neslyšel(a)“ nebo alespoň „to jsem už delší dobu  neslyšel(a)“.

Celkové hodnocení: 60 %

Reklama

Výběr článků

Načítám