Hlavní obsah

Deset SuperStar nazpívalo skladbu Veď mě dál

Právo, Jaroslav Špulák

Deset finalistů soutěže Česko hledá SuperStar ve středu dokončilo ve studiu Propast v Hradci u Stříbrné Skalice nahrávání první společné skladby. Jmenuje se Veď mě dál. Autorem hudby i textu je Pavel Holý. Píseň poprvé zazní v TV Nova v nedělním přímém přenosu z pražského Sky Clubu Na Brumlovce.

Článek

"Vznikla až během soutěže," řekl Právu o skladbě Holý. "Říkal jsem si, že potřebují napsat písničku, v níž se všichni pěvecky vystřídají, mohou ukázat barvu svého hlasu, a která má znělý refrén. Jejich věk mi nepřekážel, často spolupracuji s mladými zpěváky. Baví mě to víc než dělat s hotovými hvězdami. Tihle mají kariéru před sebou, jdou kupředu."

Zpěváci ze SuperStar se k písničce stavějí vlídně. Většina ji chápe jako budoucí hit a památku na období, kdy jde soutěž do finále a oni se budou muset každý týden s jedním ze svého středu rozloučit.

"Myslím, že si ji s chutí poslechnou všichni lidé, kteří mají rádi hudbu," řekla Právu finalistka Martina Balogová. "Každý z nás dostal prostor ukázat, co vlastně umí."

Aneta Langerová soudí: "Když jsem ji slyšela poprvé, nebyla jsem přesvědčená, že je to ono. Pak jsme na ní ale celý den pracovali a začala vypadat k světu."

"Je to vlastně taková hymna, něco jako We Are The World," přibližuje skladbu Petra Páchová. "Škoda jen, že na nahrávání nebylo víc času."

Veď mě dál se nese ve volném středním tempu a graduje do silného refrénu. Od příštího týdne bude ke slyšení v rádiích, v květnu se dostane do obchodů na singlu za 99 Kč.

Reklama

Související články

Soutěž SuperStar zná poslední finalisty

Štěstí se v nedělním pátém čtvrtfinále soutěže televize Nova Česko hledá SuperStar usmálo na Šárku Vaňkovou, kterou hlasováním z osmi soutěžících, kteří...

SuperStar kraluje televizi

Ani prodloužený víkend mnoho nezměnil na zájmu, který vzbuzuje u tuzemských diváků soutěž Česko hledá SuperStar. Dívalo se na ni 2,5 miliónu lidí. Velký zájem...

Výběr článků

Načítám