Hlavní obsah

Nová DVD: Gangster Squad, Tak mě někdy napadá, Lincoln a Chceš pěstí?

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ryan Gosling, Emma Stoneová, Sean Penn a Josh Brolin hrají v kriminálním thrilleru Gangster Squad - Lovci mafie. Herec Paul Newman natočil v roce 1971 jako režisér dobrodružný film Tak mě někdy napadá. Režisér Steven Spielberg je podepsán pod historickým dramatem Lincoln, v němž Daniel Day-Lewis předvádí nezapomenutelný oscarový výkon v roli vlivného amerického prezidenta. A James McAvoy hraje hlavní roli v thrilleru Chceš pěstí?

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 21. týden

Článek

Gangster Squad - Lovci mafie

Nová DVD

Píše se rok 1949 a v Los Angeles vládne pevnou rukou bezohledný zločinec Mickey Cohen. Svůj gang chrání masivní korupcí, a tak policejní šéf Bill Parker sáhne po krajním řešení: najme seržanta Johna O’Maru, aby sestavil jednotku schopnou prosadit spravedlnost pomocí guerillové války. Nemají za úkol zatýkat, ale vyprovokovat konflikt. Městem brzy otřásá střelba.

Gangster Squad - Lovci mafie, USA 2013, krimi/thriller, 109 min., režie: Ruben Fleischer, hrají: Ryan Gosling, Emma Stoneová, Sean Penn, Josh Brolin a další.

Tak mě někdy napadá

Nová DVD

Klan oregonských dřevařů Stamperových, vedený patriarchou Henrym, žije a pracuje podle rodinného hesla "neustupuj ani o píď". Proto když se ostatní dřevaři ve městě rozhodnou vstoupit do stávky, Stamperovi se k nim odmítnou připojit a pokračují v těžbě. A to navzdory tomu, že Henry po zranění ruky není schopen podnik vést. Velení přebírá jeho syn Hank, ale sabotáž rozhněvaných konkurentů zničí Stamperovým veledůležité těžební zařízení...

Tak mě někdy napadá, USA 1971, dobrodružný, 114 min., režie: Paul Newman, hrají: Paul Newman, Henry Fonda, Lee Remick, Michael Sarrazin, Richard Jaeckel, Cliff Potts a další.

Lincoln

Nová DVD

Abraham Lincoln (v podání skvělého Daniela Day Lewise) zasvětil poslední měsíce v prezidentském úřadu snaze přesvědčit vládu válkou zmítané země, aby zrušila otroctví. Díky svému nezlomnému úsilí a odvaze nakonec vládu dotlačil k rozhodnutí, které změnilo dějiny.

Lincoln, USA 2012, historický/drama, 144 min., režie: Steven Spielberg, hrají:  Daniel Day-Lewis, Sally Fieldová, Joseph Gordon-Levitt, Tommy Lee Jones, John Hawkes, Hal Holbrook, James Spader a další.

Chceš pěstí?

Nová DVD

Bývalý zločinec Jacob Sternwood je donucen opustit svůj islandský úkryt a vrátit se do Londýna, kde se jeho syn zapletl do zpackaného loupežného přepadení.

Detektiv Max Lewinsky ihned ucítí šanci, jak muže, kterého dlouhá léta neúspěšně pronásledoval, konečně dopadnout. Když se ale ocitnou tváří v tvář, začnou odhalovat mohutné spiknutí, které může stát oba protivníky život.

Chceš pěstí?, VB/USA  2013, 99 min., thriller, režie: Eran Creevy, hrají: James McAvoy, Mark Strong, David Morrissey, Peter Mullan, Andrea Riseboroughová, Daniel Mays, Johnny Harris, Elyes Gabel a další.

                       

­

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám