Hlavní obsah

S Voříškem bude na Primě moderovat Doležalová

Novinky, Stanislav Dvořák

Nový pár moderátorů hlavní zpravodajské relace představila Prima. Vedle Karla Voříška usedne zkušená moderátorka Klára Doležalová Maksimović, známá např. z pořadu O poklad Anežky České.

Foto: Prima

Klára Doležalová s Karlem Voříškem

Článek

"Více než deset zkušených i začínajících moderátorek se ucházelo o prestižní místo za zprávařským pultem na Primě vedle Karla Voříška. Kamerové zkoušky na konci minulého týdne ale nakonec suverénně vyhrála Klára Doležalová," uvedl tiskový mluvčí FTV Prima David Vaníček.

Doležalová byla původně herečka a nejvíce lidí ji zná ze soutěže O poklad Anežky České. Jako televizní hlasatelka získala dvě ceny Týtý.

Krása a kultivovanost

“Klára má kultivovaný projev, nádherný hlas a je to podle mne jedna z nejkrásnějších žen své generace,” řekla k výběru šéfredaktorka zpravodajství FVT Prima Jitka Obzinová.

Klára Doležalová byla horkou favoritkou Karla Voříška a právě jeho slovo mělo prý při výběru obrovskou váhu.

Nova loni požádala Voříška, aby vysvětlil, jak se jeho jméno objevilo ve svazcích StB. Vysvětlení zatím nepřišlo a Nova s ním ukončila spolupráci. Voříšek podal žalobu, aby očistil své jméno. Měl čisté lustrační osvědčení.

Reklama

Související témata:

Související články

Karel Voříšek na Nově definitivně skončil

Karel Voříšek se v pátek dohodl s televizí Nova na okamžitém ukončení spolupráce. Obě strany se tak rozhodly po vzájemné dohodě s ohledem na časovou náročnost...

Výběr článků

Načítám