Hlavní obsah

Rolling Stones překvapivě zahráli v Los Angeles, za 20 dolarů

Los Angeles

Skupina Rolling Stones před ohlášeným turné nečekaně vystoupila v malém klubu Echoplex v Los Angeles. Vstupenky na sobotní "zahřívací" koncert stály pouhých 20 dolarů (necelých 400 korun), což je jen zlomek ceny vstupenek na koncert, jímž "Stouni" příští pátek v losangeleské aréně Staples Center odstartují turné 50 and Counting.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rolling Stones zahráli v klubu Echoplex v Los AngelesVideo: Reuters

 
Článek

Před sobotním vystoupením stály podle agentury AP frontu na vstupenky stovky lidí. Lístky se však udělovaly na základě složitého losovacího systému, zájemci navíc museli předložit průkaz totožnosti a platit hotově. Pak dostali náramek se svým jménem a museli se nechat vyfotografovat. V klubu s kapacitou kolem 700 míst pak pořadatelé znovu kontrolovali jejich totožnost. Během koncertu bylo zakázáno fotografovat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Fronta na losování lístků na Rolling StonesVideo: Reuters

"Velké díky všem, dali jste nám naději, mír, lásku a porozumění. Dobrou noc!," napsali po koncertě Rolling Stones na svém twitterovém účtu. Na svých internetových stránkách rovněž zveřejnili seznam songů, které zahráli.

Rolling Stones ohlásili turné počátkem dubna. Jen v USA plánují nejméně 17 koncertů, i když původně oznámili pouze devět. V červnu vystoupí také v londýnském Hyde Parku a na proslulém britském festivalu Glastonbury.

Cena vstupenek na první koncert v aréně Staples Center, které má kapacitu kolem 20 000 diváků, začíná na 250 dolarech (téměř 5000 korun).

Reklama

Výběr článků

Načítám