Hlavní obsah

Nová DVD: Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie, Po stopách Mursupilamiho a Byt

Právo, Věra Míšková

Pro milovníky strachu a napětí vychází tento týden americká Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie. Pro ty, kdo se zase radši zasmějí, je tu francouzská komedie Po stopách Marsupilamiho. A klasická komedie Billyho Wildera Byt vychází na Blu-Ray, který obsahuje také původní český kinodabing z roku 1963.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 18. týden

Článek

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

Nová DVD

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty.

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie, USA 2013 horor/drama, 100 min., režie: Tom Elkins, hrají: Chad Michael Murray, Katee Sackhoffová, Abigail Spencerová, Cicely Tyson, Wayne Pére, Grant James a další.

Po stopách Marsupilamiho

Nová DVD

Když reportér Dan Geraldo přijíždí do Palombia, ani zdaleka netuší, že se právě ocitnul na prahu neuvěřitelného objevu… Společně se všeznalým místním průvodcem Pablitem zažívá jedno překvapení za druhým a vše vrcholí epochálním objevem: Marsupilami, bájné, zároveň ovšem také pěkně darebné a rošťácké zvířátko, existuje!

Po stopách Marsupilamiho, Francie, Belgie 2012, rodinná komedie, 101 min., režie: Alain Chabat, hrají: Jamel Debbouze, Alain Chabat, Fred Testot, Géraldine Nakacheová, Lambert Wilson, Patrick Timsit a další.

Byt

NOvá DVD

Pět Oscarů včetně toho za nejlepší film má film Byt, jehož hrdinou je C. C. Bud Baxter má byt a ví, jak ho zpeněžit. Poskytováním skvělého úkrytu pro nevěrné šéfy sklízí ctižádostivý mladý zaměstnanec řadu nezasloužených povýšení. A však poté, co půjčí klíč velkému bossovi J. D. Sheldrakeovi, postoupí nejen ve své kariéře, ale také ve svém milostném životě. Bossova půvabná milenka se stane dívkou a andělem Budových snů.

Byt, USA 1960, komedie, 125 min., režie: Billy Wilder, hrají: Jack Lemmon, Shirley MacLaine, Fred MacMurray, Ray Walston, Jack Kruschen, David Lewis, Edie Adams a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám