Hlavní obsah

Nová DVD: Jak ukrást Venuši, Půlnoc v Paříži, Ladíme a Na divoké vlně

Právo, Věra Míšková

Z filmové klasiky vychází tento týden komedie Williama Wylera Jak ukrást Venuši s Audrey Hepburnovou a Peterem O´Toolem. Půlnoc v Paříži je další komedie, tentokrát od Woodyho Allena. Dívčí pěvecká skupina řádí v hudební komedii Ladíme! a podle životních osudů surfařské ikony Jaye Moriarityho byl natočen film Na divoké vlně.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 17. týden

Článek

Jak ukrást Venuši

Nezapomenutelná filmová komedie s Audrey Hepburnovou v hlavní roli. Legendární sběratel umění, jeho krásná dcera, velešikovný padělatel obrazů a zloděj, který není tím, čím se zdá.

Jak ukrást Venuši, USA 1966, komedie, 124 min., Režie: William Wyler, hrají: Audrey Hepburnová, Peter O'Toole, Eli Wallach, Hugh Griffith a další.

Půlnoc v Paříži

Nová DVD

Mladý pár Gil a Inez přijíždí na předsvatební cestu s jejími rodiči do Paříže. Gil je nevýznamný spisovatel, který miluje Paříž, Inez jeho romantickou představu nesdílí.

Jednoho večera jde Inez se svými přáteli tancovat a Gil se prochází noční Paříží. Jeho půlnoční zážitky mu odhalí Paříž v jiném světle a ovlivní nejen jeho budoucí život.

Půlnoc v Paříži, USA/Španělsko 2011, romantická komedie, 97 min., režie: Woody Allen, hrají: Owen Wilson, Rachel McAdamsová, Marion Cotillardová, Kurt Fuller, Mimi Kennedy, Michael Sheen, Adrien Brody a další.

Ladíme!

Nová DVD

Beca přichází na novou univerzitu a nehodlá se s nikým přátelit. Toho se drží až do chvíle, kdy narazí na dívčí pěveckou skupinu The Bellas. Tuhle neobvyklou směsici sympaťačky, protiv i podivínek spojuje společná touha zpívat co nejlépe. Souboj s mužskými soupeři začíná, uslyšíme staré oblíbené písničky i hity dnešních dnů.

Ladíme!, USA 2012, komedie/hudební, 107 min., režie: Jason Moore, hrají: Anna Kendricková, Skylar Astinová, Brittany Snowová, Ben Platt, Anna Campová a další.

Na divoké vlně

Nová DVD

Když patnáctiletý Jay zjistí, že legendární Mavericks, jedna z největších mořských vln na světě, skutečně existuje a nachází se jen kousek od jeho domova v Santa Cruz, přesvědčí místní legendu Frostyho Hessona, aby ho začal trénovat. Ten souhlasí a vzniká mezi nimi jedinečné přátelství.

Na divoké vlně, USA 2012, sportovní drama, 117 min., režie: Curtis Hanson, Michael Apted, hrají: Gerard Butler, Abigail Spencer, Jonny Weston, Elisabeth Shueová, Leven Rambin, Taylor Handley a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám