Hlavní obsah

Nová DVD: Pí a jeho život, Dredd a Legendární parta

Právo, Věra Míšková

Oscarový režisér Ang Lee (Tygr a drak) natočil na motivy stejnojmenného bestselleru obrazově mimořádný film Pí a jeho život. Akční sci-fi Dredd se odehrává v postapokalyptické budoucnosti. Legendární parta je animovaný film ze studia Dreamworks.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 16. týden

Článek

Pí a jeho život

Nová DVD

Po tragickém ztroskotání lodi se mladý Pí Patel ocitá na opuštěném záchranném člunu s jediným dalším přeživším – zuřivým bengálským tygrem jménem Richard Parker. Ani jeden z nich nehodlá zemřít, proto se vydávají na společnou plavbu.

Pí a jeho život, USA 2012, dobrodružný, 122 min., režie: Ang Lee, hrají:  Suraj Sharma, Irrfan Khan, Tabu, Gérard Depardieu, Rafe Spall.

Dredd

Nová DVD

Na východním pobřeží Ameriky se rozkládá Mega City One, rozsáhlá megalopole plná násilí, ve které více než 400 miliónů obyvatel přežívá v neustálém strachu. Na pořádek v ulicích dohlíží takzvaní Soudci. Tím je i Dredd, který od svého nadřízeného dostává za úkol vyzkoušet v praxi novou Soudkyni. Čeká je zdánlivě snadná práce – vražda v nechvalně proslulém slumu, který provozuje bezcitný klan Ma-Ma. Když se ale pokusí zatknout jednoho z přisluhovačů klanu, Ma-Ma neprodyšně uzavře celou budovu.

VB/Jižní Afrika 2012, akční sci-fi, 95 min., režie: Pete Travis, hrají: Karl Urban, Lena Headey, Olivia Thirlby, Langley Kirkwood, Warrick Grier, Jason Cope, Domhnall Gleeson, Wood Harris.

Legendární parta

Nová DVD

Příběh o legendární partě, ve které se poprvé sešli Jack Frost, Velikonoční zajíček, Santa Claus, víla Zuběnka a Sandman. Když zlovolný Bubák hrozí převzít vládu nad světem, je na našich oblíbených hrdinech, aby zachránili dětské naděje a sny.

Legendární parta, USA 2012, dobrodružný/rodinný/animovaný, 93 min., režie: Peter Ramsey, hrají: Chris Pine, Alec Baldwin, Hugh Jackman, Jude Law, Isla Fisher, Dakota Goyo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám