Hlavní obsah

Herce Wesleyho Snipese propustili z vězení, čeká na něj Stallone

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Wesley Snipes byl propuštěn z vězení, kde si odseděl většinu trestu za neplacení daní. Padesátiletý Snipes skončil za mřížemi v roce 2010.

Článek

Herec však stále není úplně svobodný. Musí další čtyři měsíce zůstat v domácím vězení, aby tak dokončil trest, který mu byl vyměřen.

Snipes hrál hlavně v akčních filmech jako Šerifové, Blade a Sniper a vydělával astronomické částky, přesto nezvládl platit daně. Do roku 2008 měl inkasovat minimálně 37 miliónů dolarů hrubého.

Nyní se pokouší na kariéru navázat a jeho prvním snímkem po propuštění bude zřejmě akční retro Expendables 3, kde se má setkat se Sylvestrem Stallonem, Jasonem Stathamem či Nicolasem Cagem.

Podle amerických úřadů herec dlužil v době zatčení milióny dolarů. Není přesně jasné, kde se teď bude zdržovat, ale určitě bude pod dohledem. Podle BBC na něj mají dohlížet úředníci z New Yorku, jinak Snipes bydlel v Orlandu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám