Hlavní obsah

Krobot a Polívka jako staří rockeři. První ukázka z filmu Revival

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První ukázka z komedie Alice Nellis Revival je na internetu. V hlavních rolích se můžete těšit na staré rockery Miroslava Krobota, Bolka Polívku, Karla Heřmánka a Mariána Geišberga.

Ukázka z filmu RevivalVideo: Bontonfilm

 
Článek

Komedie Revival bude mít premiéru 11. července 2013. Děj se točí kolem návratu kapely Smoke na pódia a především kolem života všech jejích členů. V upoutávce proto není jen Miroslav Krobot jako kytara, Bolek Polívka jako basa, Karel Heřmánek u kláves, Marián Geišberg jako zpěvák a řízný rock´n´roll, ale také Zuzana Bydžovská, která v protestu vyběhne na pódium zcela nahá.

Ve filmu hrají také Vojta Dyk, Jenovéfa Boková, Lucie Žáčková, Jana Hubinská nebo Richard Genzer.

"Komedie Revival vypráví příběh čtyř muzikantů, jejichž rocková skupina Smoke se za nejasných okolností rozpadla v roce 1972, a kteří se – každý z jiných důvodů – rozhodli pokusit o její velkolepý comeback. Důvody jsou nejrůznější - peníze, touha po ztracené slávě, touha pomoci kamarádovi, ale také strach z nemohoucnosti, nemoci a smrti. Ale ať už jsou původní pohnutky jakékoliv, tito stárnoucí muži znovu začínají hrát a spolu s tím, jak si znovu začínají užívat hudby, kamarádství a života na pódiu a taky za ním, jejich plány a ambice se mění," popsal Lukáš Vedral z Bontonfilmu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám