Hlavní obsah

Vznikne filmový muzikál o Eltonu Johnovi

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na světlo světa se klube další filmový příběh o světové hudební hvězdě. Filmový muzikál o životě britského zpěváka Eltona Johna s názvem Rocketman je prý už ve stadiu příprav.

Foto: PRÁVO – Petr Hloušek

Příběh Eltona Johna prý bude velmi dramatický.

Článek

Bude ho režírovat Michael Gracey a o scénář k němu se postará Lee Hall, se kterým zpěvák již spolupracoval na divadelním muzikálu Billy Elliot. Sám Elton John bude výkonným producentem snímku.

„Každý zná a miluje hudbu Eltona Johna,“ uvedl minulý týden Gracey. „Jeho osobní životní příběh je ale tak neuvěřitelný, že ho lze popsat jen pomocí fantazie. Jeho cestu ke slávě může podle mě zachytit jedině filmový muzikál. Jsem poctěn a nadšen, že budu tím, kdo bude ten příběh tímto způsobem vyprávět.“

Není zatím známo, kdo ve filmu ztvární postavu Eltona Johna. Ta se ostatně v muzikálu prý představí v několika životních fázích a v různém věku.

Elton John projevil přání, aby jedno období herecky ztvárnil a odzpíval americký zpěvák Justin Timberlake. Má ho vyzkoušeného. Mladší verzi slavného hudebníka odehrál již ve videoklipu ke skladbě This Train Don’t Stop There Anymore v režii Davida LaChapella.

Elton John se představí letos 18. prosince v pražské O2 Areně.

Elton John se představí letos 18. prosince v pražské O2 Areně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám