Hlavní obsah

Zranění Lady Gaga neohrozí jazzové album s Bennettem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zranění, které zabránilo Lady Gaga vyjet na turné, nebude mít vliv na spolupráci s jazzovou legendou Tonym Bennettem. Jejich album bude určitě natočené v červnu, slíbil Bennett.

Foto: Milan Malíček, Právo

Lady Gaga

Článek

"Pracujeme na tom od teď do června, nahrávat budeme v červnu. Ona je fenomenální," řekl Bennett na slavnostní večeři při příležitosti udílení Amy Winehouse Inspiration Awards, kde také převzal čestné uznání za celoživotní výkon.

Původně s ním Gaga nazpívala jen jednu písničku pro album duetů, ale jako jediná ze zúčastněných se nakonec rozhodla pro celé album. Chtějí ho natočit ve studiu v Astorii (Queens). Ještě se prý nedohodli na producentovi, ale předloni jim pomáhali Dae Bennett a Phil Ramone.

Šestaosmdesátiletý zpěvák dodal, že kromě zpěvu ho na mladší kolegyni zaujal její obchodní duch. Prý obdivoval její obrovskou reklamu na parfém na jedné výškové budově v Berlíně. "Prodala miliardu lahviček parfému," řekl s úsměvem.

"Teď je nejlepší část mého života, je mi 86 a cítím se, jako kdybych zrovna začínal, protože chci dokázat, že jak stárnu, můžu se zlepšovat," sršel zpěvák optimismem. Po spolupráci s popovou provokatérkou už plánuje další album. Neustále prý studuje muziku a hledá, co se kde přiučit, svěřil se magazínu Rolling Stone.

Reklama

Výběr článků

Načítám