Hlavní obsah

Depeche Mode zahájí koncertní rok v talk show

Právo, Šárka Hellerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Interaktivní koncertní série televizního kanálu CBS Live On Letterman zahájí letošní rok vystoupením britské skupiny Depeche Mode. Ta se v pořadu představí z Ed Sullivan Theater v New Yorku. Stane se tak v pondělí 11. března a koncert bude živě vysílán na CBS.com a Vevo.

Foto: Petr Horník, Právo

Zpěvák Depeche Mode David Gahan

Článek

Depeche Mode poprvé představí blok nových skladeb z chystaného alba Delta Machine a přidají i starší hity. Album Delta Machine vyjde 25. března na labelu Columbia Records.

Pořad Live On Letterman, který má na kontě více než 150 miliónů zhlédnutí na CBS.com a Vevo, má v přenosech speciálních koncertů tradici. Přivítal v minulosti i další hvězdy a kapely z celého světa, například Mumford & Sons, Adele, Coldplay, Alicii Keys a další.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Depeche Mode navíc hlásí, že jsou ve skvělé formě a se svými více než sto milióny prodanými nosiči celkem pokračují ve snaze stát se jednou z nejvlivnějších kapel moderní hudby.

Skupina, která vznikla v roce 1981 ve složení Martin Gore, Dave Gahan a Andy Fletcher, letos plynule navazuje na celosvětově kladné kritiky i komerční ohlas na tvorbu ve studiu i při živých vystoupeních.

Předcházejících dvanáct studiových alb dosáhlo umístění v Top10 ve více než dvaceti zemích včetně Spojených států a Velké Británie. Zatím poslední album z roku 2009 se jmenuje Sounds of The Universe a debutovalo na 1. místě prodejních hitparád ve více než čtrnácti zemích světa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám